20 Şubat 2011 Pazar

Akupunkturla zayıflama nasıl gerçekleşiyor?

Akupunktur tedavisi ile kişiler kilo vermeye hazır hale getiriliyor. Aslında kilolar, herkesin şahsına özel hazırlanan beslenme program sayesinde azalıyor.

Bugüne kadar yanlış bir şekilde bilinen akupunkturun direkt olarak kilo verdirme etkisi bulunmuyor. Fakat akupunkturun etkisi ile zayıflama tedavisi ve diyet uygulaması çok daha kolaylaşıyor. Akupunktur tedavisi dört ana başlıkta diyet yapanlara yardımcı oluyor.
1.İştah frenleniyor ve kapatılıyor.Yemek yediğimiz zaman ortaya çıkan endorfin(mutluluk hormonu) salgısının artmasına gerek kalmıyor, çünkü akupunktur tedavisi vücuda endorfin salgılatıyor.
2.Metabolizma hızını ve aktivitesini düzenliyor.
3.Mide yanması ve ekşimesi,tansiyon ve kan şekerinin düşmesi gibi diyet uygulanırken ortaya çıkabilecek olan muhtemel yan etkileri tamamı ile kaldırıyor. Kan şekeri düşmesine bağlı olarak yaşanan acıkma veya gastrit olgusundaki mide yanmasını bastırmak amacı ile yemek yenilmesini ortadan kaldırıyor.
4.Diyet uygulayan kişilerde görülen stresi azaltıyor.Bu sayede stresten kaynaklanan ve kilo vermeyi engelleyen hormon ve enzim aktivitelerini düzenliyor. Bu nedenle ‘’su içsem bile yarıyor’’ gibi şikayeti olan kişilere dahi faydalı oluyor. Çünkü genel olarak bu gibi kişiler stres yaşayan kişiler ve doğal sonucu olarak enzim ve hormon aktiviteleri bozuk.

Fotoselli kapı Ankara   Hotel 2017   Ankara Kızılay Hotel    Ankara Düğün Salonu

Otomatik Kepenk    Fotoselli Kapı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder