1 Temmuz 2013 Pazartesi

Özel Ebru Şallı Diyeti


Ebru şallı diyeti
Ebru şallı özellikle spora olan düşkünlüğü ile bilinmektedir. Ancak özellikle yanlış uygulanan beslenme programları ve diyetin vücuda zarar verdiği görüşünü de savunmaktadır. Kendisi de kişiye özel diyetisyen programı ile ideal kiloda kalmayı sağlamaktadır. Diyetisyenler tarafından uygulanan bu beslenme programları ile birlikte kilo vermek oldukça mümkündür. Sizde hayatınızdan zeytinyağını çıkarmadan beslenme programınızda mutlaka olmasını sağlayarak kilo vermeyi deneyebilirsiniz.

Ebru Şallı diyet yemekleri
Ebru şallı da zeytinyağı mucizesi olarak bilinen diyeti ile birlikte vücudun gereksinimi olan yağların alınmasını sağlamış ve ideal kiloda kalmayı başaran kişiler arasında olmuştur. Gerekli karbonhidrat ve protein alımı ile birlikte vücudun dengesini tutarak sağlıklı kilo vermeyi her zaman hedef almıştır.
 Ebru şallı diyeti arasında da su bol miktarda bulunmaktadır. Vücutta sarkmalar olmaması için yanlış diyet uygulamaları yapılmaması gerektiği kanısındadır. Kendisi bilinen üzerine su tüketimine çok önem vermekte ve spora sürekli devam ederek formda kalmayı başarmaktadır. Sağlıklı bir vücuda sahip olabilmeniz için öncelikle spor yapmanın şart olduğunu belirten şallı kalitesiz ve sağlıksız uygulanan diyet programlarına onay vermemekte ve sağlıksız bulmaktadır. 
Ebru şallı vejateryan olduğundan dolayı et ve süt ürünlerini kullanmamaktadır. Dolayısı ile bunu dengeleyecek besinlerle birlikte diyet programı kendisine hazırlanmaktadır. Bu bağlamda da kilo vermek oldukça sağlıklı ve güvenilirdir.
 Diyet listesi 
Karbonhidrat ağırlıklı beslenen ebru şallı ebru şallı diyeti ile fazla kilolarından kurtulmuş ve şu an oldukça formda bir vücut yapısına sahiptir. Sizde fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız bu diyetleri kısmen deneyebilir ancak özellikle sağlıklı bir zayıflama için mutlaka destek almalısınız. Öncelikle karar vererek diyet yapılmalı ve yapılan diyet programlarının dışına çıkılmadan gerekli besinleri tüketerek diyet yapılmalıdır



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder