12 Mayıs 2022 Perşembe

Serpil Cansız Kimdir

Son zamanlarda adından sıkça bahsedilen Serpil Cansız, sosyal medya mecralarındaki yayınlarında cesur showları ile adından bahsettiriyor. Güzel fiziği ve cesur görüntüleri ile en çok aranan isimler arasına girmiştir.



Serpil Cansız, 1987 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşamakta olan Serpil Cansız, çocukluğundan beri dans eğitimi almıştır. Cansız, dans eğitmeni olarak çalışmaktadır.

2015 yılında; sunuculuğunu Ebru Akel’in yaptığı ve jüri koltuğunda renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, tasarımcı Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna ve model Chloe Loughnan’ın oturduğu Show TV 2. sezon “Bu Tarz Benim” yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır. Cansız ile birlikte yarışan diğer yarışmacılar; Aygün Aydın, Buse Akbaşak, Çağla Yıldırım, Duygu Harman, Ecem Akkaya, İdil Naz Kaluç, İrem Özcan (Sonja), Lidya Brylova, Müge Ökmen, Nazlı Tepetaş, Öykü Ekinci, Özde Özkan, Nil Anka, Serpil Gök olmuştur.

Serpil Cansız was born in Trabzon in 1987.





CAREER:

Serpil Cansız, who lives with her family in Istanbul, has studied dance since her childhood. Cansız works as a dance instructor.

In 2015; She participated as a contestant in the Show TV season 2 "This is My Style" competition, hosted by Ebru Akel and starring the famous fashion designer Cemil İpekçi, designer Umut Eker, style consultant Sibel Arna and model Chloe Loughnan in the jury's seat. Other competitors competing with Cansız; Aygün Aydın, Buse Akbaşak, Çağla Yıldırım, Duygu Harman, Ecem Akkaya, İdil Naz Kaluç, İrem Özcan (Sonja), Lidya Brylova, Müge Ökmen, Nazlı Tepetaş, Öykü Ekinci, Özde Özkan, Nil Anka, Serpil Gök.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder