10 Şubat 2011 Perşembe

Yağlarınızdan Elma Sirkesi ile Kurtulun

Bazı diyetler tek başına faydalı olmamaktadır. Bitki çaylarından destek alınmalıdır. Yapılacak küçük formüller sayesinde fazla kilolarımızdan kurtulabiliriz. Her sabah kahvalltıdan yarım saat önce, ılık bir bardak suya 1 yemek kaşığı koyacağımız elma sirkesi ve 1 çay kaşığı balı karıştırıp, içmeliyiz. Elma sirkesi yağ yakımını hızlandırır ve metabolizmayı harekete geçirir. Bal ise midede oluşacak rahatsızlıkları önler.



Eğer her sabah bu formülü uygularsanız, kısa sürede gözle görülür bir değişim yaşarsınız. Bağırsaklarınız temizlenecek ve kilo vermeniz hızlanacaktır. Her gün yürüyüşle desteklersek, çok kısa sürede zayıflayacağıız. Elma vücudumuza sağlık açısından her türlü desteği sağlamaktadır. Herhangi bir zorlayıcı diyet yapmadan, 15 günde farkı hissedeceksiniz. Vücudumuzun şişkinliğini atacak ve idrar yoluyla yağların atılmasını sağlayacaktır.
Özellikle yaz mevsimi başlarken, zayıflama proogramlarına daha fazla önem vermeye başlarız. Tatil zamanı yaklaşır ve fazla kilolarımızın görünmesini istemeyiz. Bunun için kısa bir zamanda zayıflatacak olan bu formülü uygularsak, kilolarımıza veda edebiliriz. 1 saatlik yürüyüşlerle desteklersek, zayıflama hızımızı artırır.
Dolayısıyla incecik bir bedene sahip oluruz. Sağlıklı bir yaşam şekli ve bazı küçük formüllerle, kilo vermek kaçınılmaz olacaktır. Önemli olan metabolik hızımızı artırmak ve yağ yakımını kolaylaştıracak doğru beslenme programlarıyla, hayatımızı düzenlemek

Fotoselli kapı Ankara   Hotel 2017   Ankara Kızılay Hotel    Ankara Düğün Salonu

Otomatik Kepenk    Fotoselli Kapı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder